Oldal kiválasztása

Összegyűjtöttünk néhányat a legjobb hazai kalandparkok közül, hogy a kellemes őszi napokat is a szabadban tudjátok tölteni! Nem kell más hozzá, mint egy csipetnyi bátorság, jókedv és néha elszántság. Az biztos, hogy nap végére büszke leszel magadra, hogy legyőzted a fóbiádat, és a gyerekeket sem kell álomba ringatni majd! Van ahol a tériszonyoddal kell megbirkóznod, lesz olyan, ahol az egyensúly érzékedre lesz szükség, és olyan is, ahol a koncentrációs készségedet fejlesztheted! Szedd össze a család apraja-nagyját és irány egy kalandpark! Mutatjuk merre indulj!

1. Zempléni Kalandpark 

Sátoraljaújhelyen találod hazánk egyik különleges kalandparkját, ahol 3 állomáson több különféle erőt próbáló eszköz vár. Kipróbálhatod milyen sebességgel tudsz falat mászni, bobpályán száguldhatsz lefelé, vagy akár a Tubby pályán, amit imádnak a gyerekek és felnőttek egyaránt. Itt egy gumikarikában csúszhatsz lefelé. A hegytetőn pedig bátraké a kötélpálya és a “Dongó”, ami egy zárt kabinos kötélpálya.

Hol van a Zempléni Kalandpark?     

Cím: 3980 Sátoraljaújhely, Torzsás út 25.

 

2. Oxygén Adrenalin Park

A Mátrában 35 élményelem fogadja az ide látogatókat, melyek közül mindenki megtalálja a vérmérsékletének megfelelőt. Tudsz canopyzni, bringóhintózni, elveszhetsz egy erdei labirintusban, paintballozhatsz, vagy kipróbálhatod a 360 fokban átforduló hintát. Az biztos, hogy egy élménydús napot tudsz itt eltölteni, amit az egész család szeretni fog.

Hol van az Oxygén Adrenalin Park?

Cím: 3200 Gyöngyös, Keleti Karácsondi köz 1.

3. Kristály Torony Kalandpark

Bükfürdőn egy 17 méter magas, felfelé szélesedő torony áll, várja, hogy az adrenalinfüggők meghódítsák. Lefelé jövet pedig ne hagyd ki a Flying Fox 200 méteres csúszást. Akár csapatépítésnek is kiváló helyszín, de családi programnak is tökéletes. Tedd próbára magad!

Hol van a Kristály Torony Kalandpark?

Cím: 9740 Bükfürdő, Nyárfa utca 2.

(A kép illusztráció)

4. Serpa Kalandpark

A Dunántúl extrém kalandparkja, megújult pályákkal várja az érdeklődőket. A park küldetése, hogy javítsa az emberek fizikai erőnlétét, állóképességét, ezért inkább edzettebb felnőttek és gyermekek számára ideális. Mászhatsz mászófalon, íjászkodni tanulhatsz. Különféle nehézségi szintű kalandösvények is várják kreatív és bátor felfedezőiket. Kezdőtől a haladóig, mindenki megtalálja a tudásszintjének megfelelő pályát.

Hol van a Serpa Kalandpark?

Cím: 8175 Balatonfűzfő, Uszodai út 2.

5. Lővér Kalandpark

Már 3 éves kortól is izgalmas kalandokat kínál a soproni kalandpark. A legkisebbeket bébi kötélpálya várja. A park egyébként a Károly-kilátó felé vezető úton található, így akár egy kellemes erdei sétával is egybekötheted. A jó levegő és a kikapcsolódás garantált!

Hol van a Lővér Kalandpark?

Cím: 9400 Sopron, hrsz: 0539 

6. Zip City

Különleges élményt ígér a Budapesten található, konténerekből álló kalandpark. És mi vár még itt? Elhagyott robotok, óriás jenga, tűzcsóvák, füstnyelvek fölötti csúszás, tehát adrenalin minden mennyiségben. Akár a szabadesést is kipróbálhatod, és még életben is maradsz persze. A kötélpályák ezúttal nem az erdőben vannak, hanem színes, hajós konténerekben.

Hol van a Zip City?

Cím: 1134 Budapest, Szabolcs utca 20. 

7. Mókuskaland Élménypark

Kicsiknek és nagyoknak is egyaránt felhőtlen kalandban lesz részük, ha ellátogatnak az ország keleti felében található Mókuskaland Élményparkba, Hajdúszoboszlóra. Különböző nehézségű pályákat alakítottak ki, a gyermekeké 10 akadályból áll. A földről mindig sokkal könnyebbnek tűnnek ezek a kötél- és ügyességi pályák, de a magasban az izgő mozgó kötelek, lécek között egész másképp látod majd! Kalandra fel!

Hol van a Mókuskaland Élménypark?

Cím: Hajdúszoboszló, Liget u. 23.

+1 Tisza parti Élmény és Kalandpark

Kötélpályák mellett mászófal, óriás sakk, pingpong asztal és tollaslabda is várja a vendégeket ebben a szegedi kalandparkban. Győzd le tériszonyodat a mászófal segítségével, hogy nap végén elmondhasd: igen megcsináltam! Hozd a családot is!

Hol van a Tisza parti Élmény és Kalandpark?

Cím: Szeged, Lapos (A belvárosi híd lábánál)

Fotók: pixabay